Volley

Šola odbojke je namenjena otrokom od 5. razreda osnovne šole naprej.
Vadba odbojke poteka v dvorani osnovne šole Milojke štrukelj in v Športni dvorani v Pravačini.

Vadbo starejših dečkov in kadetov vodi priznani srbski trener Rade Dačović, medtem ko odbojkarsko šolo za začetnike, v sodelovanju z OK SALONIT ANHOVO KANAL iz Kanala vodi Gregor Sirk. Oba trenerja imata naziv “Strokovni delavec 1_ Športno treniranje_ ODBOJKA, ODBOJKA SEDE“.

V naših najmlajših je prihodnost odbojke, tudi slovenskega športa in celo več, v dobri meri tudi prihodnost slovenske družbe in medsebojne odvisnosti ljudi v njej. Če se ljudje že v otroštvu navajajo na te vrednote, potem bodo z njimi živeli
vse življenje.


Trenerji in vodje oddelkov ter drugi člani G Volleya se zavedamo pomembne družbene vloge, ki jo predstavlja šport, in z svojim delovanjem sledimo ciljem,
načelom in vrednotam delovanja v javnem interesu na področju športa.


Zato poskušamo otrokom že v najnižjih kategorijah približati delovne navade, vztrajnost in duh ekipnega športa, ki temelji na sodelovanju in zaupanju v ekipo in soigralce, prav tako je to kritično obdobje za oblikovanje samopodobe in vpliv na razvoj osebnosti preko samopotrditve, identifikacije ter socializacije v športni ekipi.


Imamo možnost in dolžnost, da otrokom polepšamo mladost in ustvarjamo boljšo družbo jutri, ter s trdim delom in profesionalnostjo zagotavljamo trdne temelje za obstoj in rast kluba še naprej.

Spodaj si lahko preneste vpisnico, katero nam posredujete na solaodbojke@gmail.com.