Politika zasebnosti

IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI
S to Izjavo o varovanju zasebnosti dokazujemo svojo zavezanost k varovanju posameznikovih podatkov in zasebnosti. Ta Izjava o varovanju zasebnosti opisuje naše ravnanje s podatki, s katerimi je mogoče neposredno ali posredno identificirati posameznika.

SPLOŠNE INFORMACIJE
Izjava o varovanju osebnih podatkov

Uporabnik:

Športno društvo Go šport
Damber 50
5000 Nova Gorica

Odbojkarski klub Gorica in Športno društvo Gošport (v nadaljevanju OK Gorica in ŠD Gošport), spoštujeta zasebnost članov in se zavezujeta, da bosta pridobljene podatke varovala skladno z veljavno zakonodajo ,ki ureja varstvo osebnih podatkov in neželeno komunikacijo (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov GDPR ),
Član OK Gorice in ŠD Gošport-a ( v primeru mladoletne osebe starši oz. zakoniti zastopniki, ki s podpisom vpisnice jamčijo za podajanje pravilni podatkov in dovoljujejo vpis v OK Gorica in ŠD Gošport ) posreduje svoje osebne podatke. Na ta način daje svojo osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje OK Gorica in ŠD Gošport , da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke.

Podatke ki jih uporabljamo in potrebujemo vsebujejo ime in priimek člana, rojstni datum in kraj rojstva, stalni naslov, št. osebnega dokumenta in št. zdravstvene izkaznice, spol, telefon in email naslov ter kopijo osebnega dokumenta ( samo za registracijo pri OZS ). V primeru mladoletnega člana, ime in priimek matere ali očeta oz. zakonitega zastopnika, naslov, telefon in email naslov.

SPLOŠNI POGOJI:

Uporabnik je seznanjen in se strinja, da bo OK Gorica in ŠD Gošport njegove osebne podatke uporabljal za naslednje namene:
• vzpostavitev kontakta preko pošte, e-pošte, telefona, SMS-a, za namene obveščanja o aktivnostih v OK Gorica in ŠD Gošport
• pošiljanje računov za letno članarino, mesečne vadnine in ostale aktivnosti ki se nanašajo na člana OK Gorica in ŠD Gošport -a
• priprave, prilagajanja, posredovanja ponudbe in drugega oglasnega materiala
• uporaba foto/video vsebin in drugih materialov za promocijske namene na spletni strani: genivolley.eu, Facebook strani Gen-i volley in Instagram profilu Gen-i volley
• nemotenega delovanja ter izboljšav delovanja spletne strani
• posredovanja podatkov tretjim osebam, pri čemer tretje osebe pridobljene podatke ne smejo uporabiti za svoje promocijske aktivnosti, ali jih posredovati naprej brez soglasja dotičnega člana
• posredovanje podatkov tretjim osebam za potrebe registracije ( Odbojkarska zveza Slovenije, Ministrstvo za šport, Olimpijski komite Slovenije )
• izvajanja nagradnih žrebanj, tekmovanj in drugih promocijskih aktivnosti.

Član je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov info@gosk ŠD Gošport -a kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega obveščanja. Uporaba osebnih podatkov se ne prekine v primeru pošiljanja in izdajanja računov, ki so vezani neposredno na člana. ŠD Gošport bo v 30 dneh od prejema zahtevka uporabnika preprečil nadaljnjo uporabo njegovih osebnih podatkov za namen neposrednega obveščanja ter ga o tem v 10 dneh obvestil. Svoje soglasje v skladu s tem dokumentom lahko kadarkoli prekličete tudi preko povezave odjava, ki je navedena v naših e-novicah. Če soglasje prekličete, ŠD Gošport ne bo več obdeloval osebnih podatkov, za katere velja to soglasje, razen v primeru izdajanja računov za vadbo in letne članarine.

PIŠKOTKI IN SPLETNI SIGNALI
Spletna stran gosk.si ( uradna spletna stran ŠD Gošport) uporablja tehnologijo, ki se imenuje “piškotki”. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na trdem disku vašega računalnika, ko odprete spletno stran ali določen del spletne strani. Piškotki omogočajo ŠD Gošport, da se seznani s tem, kateri deli njegovih spletnih strani so najbolj priljubljeni, katere strani uporabniki obiskujejo in koliko časa se na teh straneh nahajajo.

Spletna stran genivolley.eu uporablja piškotke za ugotavljanje strukture prometa na njegovih straneh, kar mu pomaga pri izboljšavi strukture spletne strani in prilagajanju vašim željam, saj si želimo, da bi strani čim bolj ustrezale zanimanju in željam uporabnikov. Na primer, spremljamo mesta, ki jih ljudje obiskujejo, in obiskovalčeve dejavnosti na naših spletnih straneh. Pri izvajanju in shranjevanju teh izsledkov ostanejo podatki nerazkriti. Če ne želite sprejemati piškotkov, jih lahko onemogočite z upoštevanjem navodil izdelovalca brskalnika. Več o teh funkcijah si, prosimo, oglejte v navodilih za uporabo brskalnika.

VARNOST PODATKOV

Do vaših osebnih podatkov ima dostop le omejeno število, ki so zavezani k zaupnosti v zvezi z osebnimi podatki ter njihovo uporabo in obdelavo.
Vaše podatke hranimo na strežnikih, ki jih gostijo tretje osebe (vključno s storitvami tretjih oseb, ki temeljijo na računalništvu v oblaku). Podatke uporabljajo le v statistične namene in izboljšave delovanja programa, preko katerega ŠD Gošport vodi klubsko evidenco, izdaja račune in pošilja novice ter obvestila.

ČAS HRAMBE OSEBNIH PODATKOV
Šd Go šport hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja vsebin (računov, novic, vabil na dogodke, publikacij in ostalih projektov), na katere ste se prijavili oz. naročili. V primeru, da ne želite več prejemati vsebin in se od njih odjavite ali v primeru, da umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov za ta namen, bomo vaše podatke v sistemu blokirali in vaših podatkov več ne bomo uporabljali za ta namen.
DOSTOP DO PODATKOV ODBOJKARSKEGA KLUBA GORICA IN ŠPORTNEGA DRUŠTVA GO ŠPORT IN VAŠIH OSEBNIH PODATKOV
Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob vpisu vas ali mladoletnega družinskega člana v . Šd Gošport obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Prav tako imate pravico, da izveste, kdo so uporabniki osebnih podatkov ali kakšne vrste uporabnikov so.
Če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke, nam jih pošljite na naslov info@gosk.si.

Nazadnje posodobljeno: 23.5.2018
Obvestilo lahko občasno posodobimo, in novo obvestilo objavimo na spletni strani www.gosk.si . Če ste nam posredovali svoje kontaktne podatke in nam dovolili, da vas kontaktiramo, vas bomo obveščali o vsebinsko pomembnih spremembah. Prosimo, redno preverjajte to obvestilo z vidika morebitnih sprememb.